Αναζήτηση
Προχωρημένη Αναζήτηση
 
  ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ  
  ΣΚΟΠΟΙ- ΔΡΑΣΕΙΣ
  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ - ΕΦΟΡΟΙ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ  
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ  
  H ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  
  «COSMO ECHO» - GREECE 2007
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ «COSMO DANCE»  
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗΣ  
     
   Βοηθός  Εφορίας Νέων και Μέλος της Συντονιστικής Ομάδας Εκδηλώσεων.

Από τα παιδικά του χρόνια  συμμετέχει στις εκδηλώσεις του «Αρχείου Ελληνικού Χορού» συνοδεύοντας τον πατέρα του,Καθηγητή Νεοκλή Σαρρή, Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Φορέα και  Επίτιμος Πρόεδρος. 
Το ενδιαφέρον   και αγάπη του για το λαϊκό πολιτισμό, που γεννήθηκε μέσα από αυτή συμμετοχή του, είχε ως φυσικό επακόλουθο  την διεκδίκηση ανάληψης  αρμοδιοτήτων και δράσεων ως μέλους των συντονιστικών ομάδων,     αφού βοηθούσε ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  του Α.Ε.Χ.

 
     
 
 
  Αλέξανδρος Ν. Σαρρής

Βοηθός  Εφορίας Νέων και Μέλος της Συντονιστικής Ομάδας Εκδηλώσεων.


Από τα παιδικά του χρόνια , συμμετέχει στις εκδηλώσεις του «Αρχείου Ελληνικού Χορού» συνοδεύοντας τον πατέρα του Νεοκλή Σαρρή, Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Φορέα και  Επίτιμος Πρόεδρος. 
Το ενδιαφέρον   και αγάπη του για το λαϊκό πολιτισμό, που γεννήθηκε μέσα από αυτή συμμετοχή του, είχε ως φυσικό επακόλουθο  την διεκδίκηση ανάληψης  αρμοδιοτήτων και δράσεων ως μέλους των συντονιστικών ομάδων,   αφού βοηθούσε ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  του Α.Ε.Χ.

Η γλωσσομάθειά του , μιλά καλά Αγγλικά και Γαλλικά,  και η διάθεση του να συνεισφέρει στο έργο του Ιδρύματος,  συνέβαλλε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να γίνει πολύτιμος   συνεργάτης του.

Συμμετείχε σε όλες  τις μεγάλες διοργανώσεις, όπως στα Συμπόσια  για το Χορό στον Τύρναβο, στο Βόλο, στα Χανιά,  στην Αρχαία Κόρινθο,  στο παγκόσμιο συνέδριο για το Λαϊκό Πολιτισμό στην Αθήνα και στο Βόλο  και σε μικρότερες εκδηλώσεις και παραστάσεις , διεκδικώντας πάντοτε, ανάλογα με την ηλικία του, να του ανατίθενται ειδικευμένες υποχρεώσεις,  ώστε να συμμετέχει δημιουργικά.

Η  επίσημη ανάθεση   της θέσης του  ως Βοηθού στην Εφορία Νέων έγινε, τον Φεβρουάριο  του 2012.

Σήμερα,  σπουδάζει Αεροναυπηγική στην Αγγλία